Followers

facebook

made by Leeloumade by Leeloumade by Leeloumade by Leeloumade by Leeloumade by Leeloumade by Leeloumade by Leeloumade by Leeloumade by Leeloumade by Leelou

Sunday, 4 September 2011

kawan baa ♥







okayy . nyh time raye ke-3 :] aku ikut dia pegi beraye ruma gf herman.
jgn fkir bukan-2 okayy. kiteorg just kawan. ta lbih drpd tu ;)
then mase kat moto , lalu dpn schh . tibe-2 wan ckp , dulu klau pegi schh kite slalu 
 msuk pntu pagar saeng kan , sbb lambat :P then klau blekk pon msti same kan .
errr .tuh dulu wan  , now ayu da pinda da , tabole na saeng lagi lmbat pegi schh :'(
dulu kite bebual pon jrang ,just text kat fhone je. klau b'selisih pon just snyum jee . duadua malu -.-
hah ! skrg klau jumpe je wan msti ckp , yelaa mane nak ingt lagi kat bdak a.b . ingat sha alam jee -.-
err asyik perli ayu je kan . klau ayu ta ingt bdak a.b lagi tade mkne nye ayu na join korang
tau arytuhh . wan cite psal ex wan kat ayu , err sedih je denga :/ tapelaa wan . jodoh tade dgn dia .
bia jee dia dgn life baru dia . kwn-2 kan ade . lagi happy dgn kwn drpd dgn org mcm tuh .
ayu tau wan ta pndai na mara kan :) tapi nakal , tabole nak ckp -.-
nyhh je kenangan time raye , tuhh pon ta dpt na jmpe lame ,ayu da na blik sha alam .
start ayu cnct wan tuh pon last puase , ayu mntak lysa num wan . sbb kt cnctc number ayu sume da hlang
ayu snd mcg psal raye kan ?
then pagi-2 raye wan call :] tapi line tade, then ayu call blekk baru dpt. 
hah , dlm mase yg same wan keliru ayu mane kan ? sbb ramai sgt ayu , :/
kite text, text ,and text . wan main text jee . tapi tatau ayu mane .
ayu sruh dtg ruma , then wan ckp na dtg frst raye bole ,ayu okayy je . ptg wan ckp na dtg ,
then text ckp mlm plakk , mlm ayu call wan ckp wan na pegi jb :/ okayy la klau mcm tuh .
then wan ckp , esk wan dtg ea. hah ! raye ke -2 plakk . wan ckp na dtg lpas mgrib , ayu okayy je .
err lame tau ayu tnggu -.- lpastuh 9.30 p.m plakk ckp wan smpai , tnggu pnye tnggu ,
na dkt pkul10 baru smpai kan ? haha . smpai je dpn ruma wan still keliru lagi ayu mane -.-
wan ckp ayu da lain :/ rmai sgt yg dtg . ingtkan ta rmai . mula-2 semua ta layan ayu .
ayu tegur diorg baru diorg cam muka ayu -.- ayu bknye berubah muka beruang pon 
smpai diorg ta cam -.- errr . then lame jugakk kan korang kat ruma , lepak mkn kat dpur je
punn da lame :] best sgt mlm tuh . msing-2 crite semua psal ayu dulu-2 kan -.- err segan , 
asyik kene bhan je . tapi wan still ingt lagi ea. yang kite msuk blik HEM same-2 . ayu pun da lupe.
wan ingt lagi dala ayu bru je msuk schh tuh , da kene msuk HEM -.- hehe . stiap ary kan kite jumpe kan.
smpai ayu na blik s.alam :) nseb baik mlm before ayu blik s.alam kite meet ,wan kat bnda 
snggup dtg ruma . errr thanks sgt-2 :D  ayu ckp jgn dtg 
ramai-2 . segan .then wan dtg dgn nizam je :] esk plakk ayu da blik s.alam :'( da ta dpt 
meet lagi , mlm tuh wan ckp before ayu gerak wan na jmpe , tapi pagi tuh ayu call , wan ta bgun lagi -.-
smpai ank buah wan kjot sruh bgun . wan ckp na bgun . tapii ? err . nseb baik mlm tuh kite da
meet ;) bile lagi kan na jmpe mmbe-2 lame :(  hah ! yg ayu geram , klau ayu call , msti 
ank buah wan yg angkt , suke sgt tnggal fhone kan klau jln -.- dalaa yg angkt call tuh kepoh .
hehe . klau ayu call jee. dia msti ckp, nyh kak ayu ea, cik juan ckp , kak ayu gf dia .
err bile mase plakk aku jadi gf dia syg . anywy raye taon nyhh best sgtt , dpt jmpe mmbe lame ;)
syg korang sgt-2 

No comments:

Post a Comment